Utesäsongen 2020
Hos oss hittar du moderna och sköna utemöbler anpassade för vårt nordiska klimat. Vi har ett brett utbud för att kunna tillgodose dina behov i såväl trädgården som på balkongen, altanen eller någon annanstans där du vill koppla av. Varför inte mixa och matcha? Du väljer själv både material, färg och stil.
Prisvärda utemöbler för alla tillfällen
Ge dig själv möjlighet att trivas ordentligt. Ät en god middag vid en komfortabel matgrupp, ta en fika under parasollet i loungegruppen, slöläs en bok i en bekväm fåtölj eller njut av det fina vädret i en solstol/solsäng. Oavsett hur du vill maxa och ta tillvara på sommaren har vi garanterat utemöblerna och tillbehören som passar dig och dina behov! Flera olika stilar och material.
I vår katalog hittar du ett brett sortiment av utemöbler i både trä, aintwood, teak, akacia, aluminium och konstrotting. Om du är osäker på vilka möbler du är på jakt efter kan du på undersidan ”återförsäljare” hitta din närmsta butik för att se och testa årets utbud. Allt för uteköket.
Vi tycker att fler ska njuta av att laga mat utomhus. Venture Design utvecklar, designar och tillverkar såväl matgrupper som grillar, värmare, avlastningsbänkar, barbord, eldkorgar och andra tillbehör och möblemang för att du ska kunna skapa det perfekta uteköket. Med ett brett sortiment av utekök, både utseende- och funktionsmässigt, har du förutsättningarna för att laga riktigt god mat utomhus.
Innesäsongen 2020
Sortimentet för inomhusbruk 2020 bjuder på mängder av möbler för ditt sovrum, vardagsrum och din matsal. Oavsett om du är på jakt efter något att ställa fina saker på, klädförvaring, en naturlig plats för läxläsning eller för finmiddagen så har vi mängder med olika möbler att inreda ditt hem med. Här finns olika färger, former och materialkombinationer att välja på för att du ska hitta din favorit.
Vi hjälper dig gärna att möblera ditt hem för att det ska kännas komplett och personligt.Hemmets naturliga plats
I soffan spenderas mycket av din lediga tid. En bekväm soffa kan vara så mycket mer än bara en plats för att njuta och koppla av. Hos oss skiljer sig de olika soffmodellerna i färg, form och komfort. Gemensamt för alla våra produkter är att de är tillverkade i innovativ design med hög kvalité och prisvärdhet. Detaljerna som lyfter ditt hem
Utöver möbler finner du även ett brett sortiment med tillbehör och inredningsdetaljer. Viktiga detaljer som kan förändra känslan i ett rum, enkla medel som inte bara förändrar utseendet i rummet utan även känslan och ljudet. Genom att till exempel addera mattor i ett rum blir det inte bara mjukare för dina fötter att gå på, även ljudet i rummet blir mjukare och mer dämpat.