Om Oss
På kontoret i Växjö har det fattats många viktiga och avgörande beslut sedan starten 2014. Vad som ligger i grund för Venture Designs framgång är vår moderna företagsideologi, den har fått oss att växa i stadig takt tack vare lång erfarenhet från möbelbranschen samt ett ungt och modernt tänkande och hungrigt tillvägagångssätt. Det är idag som gäller, inte imorgon
Vår laguppställning – Vårt team
Teamet på Venture Design är uppbyggt på olika åldrar, erfarenheter och kunskaper. Vi har gått från att omsätta 0 till 200 miljoner på 5 år. Idag har vi över 100 återförsäljare världen över, såväl klassiska möbelbutiker som onlinebaserade företag. Försäljningen sker runt om i hela Skandinavium, Tyskland, Slovakien och England. Varje år ser vi till att över 100 000 hem får nya möbler för både inomhus- och utomhusbruk.
Våra fabriker och arbete mot en bättre värld
I över 30 fabriker i 6 olika länder jobbar mer än 2000 personer och i vårt dotterbolag finns ett eget logistikföretag på 28 000m2 för att kvalitetssäkra hela kedjan från produktion till leverans. Vi jobbar ständigt med att utveckla våra produkter ur ett hållbarhets- och miljövänligt-perspektiv. Till exempel är de flesta av våra möbler ”knock down”-produkter för att minska ner på frakterna och därmed vår miljöpåverkan.
Venture Design – mod och nytänk
Vi vill implementera ett innovativt och hållbart tänk för att skapa ett mer aktivt och effektivt företagande. Ett företagande som bland annat tydligt genomsyras av nytänkande, där vi själva både designar, utvecklar, marknadsför och distribuerar möbler med skandinavisk stil och hög prisvärdhet.